Vandresistent Emballage

EB Company tilbyder mange forskellige opbevaringsløsninger med vores linje af vandtætte produkter, der er nanoteknologisk overfladebehandlet.

Fordele ved vandtæt emballage

Fordelene ved at skabe vand-resistent emballage er mange, især når det kommer til opbevaring og transport af frisk frugt og grøntsager, frø og andre produkter, der er sårbare overfor vind og vejr.

Dette gælder også for hvidevarer og elektronik, der tit er følsomme overfor temperatur og vand.

Nano-tech æsker

Vi fører vandtætte kasser med ’nano’, der bidrager med æsker, kasser og opbevaring til ledende virksomheder indenfor friske grøntsager, kød og diverse produkter indenfor fødevare industrien.

Fordelene er forøget resistens og forlænget holdbarhed, især indenfor varegrupper, der skal holde sig friske for at være attraktive for forbrugeren.

EB Company følger med tiden

Kravet til emballage bliver konstant større og større. Behovet er ikke blot kasser, der kan sikre transport af varer og gods – der stilles også krav til design, der øver merværdien og kan fremme salget af en given vare.

Det har i de senere år ført pakke-industrien i en retning, der har forbedret produktkvaliteten og igangsat innovationer i takt med efterspørgslen.

Man ser i langt mindre grad emballage og kasser, der bliver bløde eller falder sammen, som de gjorde for bare et årti eller to siden.

 

Man anvender normalt et tætsiddende lag vandtæt belægning på papkasserne, der herefter tørrer og skaber en beskyttende hinde. Materialet tørrer hurtigt og er næsten usynligt. Laget har heller ingen synlig effekt på tryk og farver – et must, hvis dit produkt skal udstilles på hylderne i forretninger og bibeholde sin sælgende effekt.

Ud over dette gør denne belægning, at pappet tåler øget slidstyrke, bliver mere resistent overfor skrammer og ridser, og styrken på pappet forøges. Det er alt sammen noget, der hver gør sin lille andel for, at en kasse, æske eller beholder stadig ser pæn og ”sælgende” ud, selv efter at have været udsat for diverse transport-gener.