Dufte til hænder

Almindelig håndhygiejne og rengøring er ikke nok, hvis der skal sikres mod bakterier og mikroorganismer.

Her finder du desinfektion til både hænder og overflader i den bedste kvalitet, og med hurtig levering.

EB Vådservietter dræber 99.9% af alle bakterier på dine hænder og de indeholder naturlig aloe vera, som efterlader huden frisk, samt glycerin, som er med til at blødgøre hænderne og forhindre udtørring.

Med vores antibakterielle vådservietter til overflader kan du rense alt lige fra borde, skabslåger og håndtag til skærme, tastaturer og telefoner mm.

Colognen fås i mange forskellige duftvarianter, så du kan helt sikkert finde en duft, der passer lige til dig.

Dine hænder kommer til at dufte friskt og godt og du passer samtidig på dig selv og dine omgivelser.

Duftvarianter

Duftvarianter er meget forskellige. Der er de feminine med blide og tilbagetrukne dufte, og de maskuline med lidt mere kraftfuld og machoagtig duft. Generelt er der friskhed over hele linjen uanset hvilken duftvariant du vælger.

Rebul giver frisk duft og har en super god effekt.

Kombinationen af friske aromatiske dufte og unikke sammensætninger åbner døren til en forfriskende og fascinerende verden af håndhygiejne. Prøv Rebul og forvent at både duften og friskheden holder i lang tid.

Effektivitet

Håndsprit med duft er lige så effektiv som håndsprit uden duft.

Det afgørende er mængden af alkohol og den skal være over 75% for at rense dine hænder optimalt i forhold til snavs, bakterier mm.

Alle vores dufte til hænder er med 80% alkohol, og du kan derfor trygt skifte din almindelige håndsprit ud med vores dufte til hænder med en behagelig duft uden at gå på kompromis med sikkerheden.

PREMIUM EAU DE COLOGNES

To be used everyday, all the time. On the street, car, work, gym. Anywhere.

Kolonya har været et værdsat symbol på tyrkisk gæstfrihed og sundhed i mange, mange år. Det er en meget gammel tradition, og det beskrives ofte som Tyrkiets nationale duft. Kolonya findes i hvert hus i Tyrkiet, sandsynligvis en af de mest solgte husholdningsartikler på markedet.

I modsætning til andre naturlige dufte kan denne ethanolbaserede sammensætning med sit høje alkoholindhold dræbe mere end 80% af bakterierne og fungere som et effektivt hånddesinfektionsmiddel.
Vi forhandler 10 forskellige dufte med i alt 3 forskellige størrelser:
- 50 ml
- 100 ml
- 270 ml

Kontakt os
close slider


  EB Company DK ApS
  Egebakken 24, 8600 Silkeborg
  Telefon 29 29 29 56
  Email: Info@eb-company.dk
  CVR-nr 42627992

  Har du spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktoplysninger. Du kan også sende os en mail via formularen, så vender vi retur hurtigst muligt.