Erhverv

Det er en vigtig samfundsopgave for alle virksomheder og institutioner at sørge for kunders og gæsters tryghed og sikkerhed.

I dag forventes det, at der er fri adgang til afspritning og værnemidler, uanset hvor man befinder sig.

Derfor er det afgørende, at virksomheden tilbyder mulighed for sikker og hurtig afspritning samt værnemidler.

EB Company tilbyder erhvervsaftaler på vådservietter, testkit, dispenser og værnemidler.

Vi har en fast erhvervspakke, som dækker de fleste, men vi strikker gerne en løsning sammen, præcist efter dine ønsker og behov.

Kontakt os helt uforpligtende og lad os hjælpe med at finde en både god og billig løsning.

Vi er din garanti for sikker og hurtig levering af vådservietter i rør eller singlepack til hænder til overflader, håndsprit med duft, testkit, spritdispensere, ansigtsvisir, mundbind til børn og voksne.

 

Med vores vådservietter undgår du spritflasker overalt, som bruges af mange forskellige mennesker i løbet af dagen. Trykdispenseren på en håndsprit flaske er måske det mest beskidte sted på hele arbejdspladsen. Vådservietten berøres kun af en enkelt bruger. Det er derfor mere sikkert og nedsætter smittefaren.

 

Tjek også vores kontaktløse dispenser med temperaturføler.

Design og kvalitet i topklasse til en overraskende lav pris.

Håndfri dispenser med målesensor, der måler kropstemperatur samtidig med at den giver den rette dosering af hånddesinfektion. Takket være sin livsvarige og kraftfulde industrielle motor, kan den både benyttes med desinfektionsmiddel og flydende sæbe.

Ifølge arbejdsmiljøtilsynet, så er det helt overordnet arbejdsgiverens ansvar, at arbejdet kan foregå ”sikkerheds- og sundhedsmæssigt fuldt forsvarligt”, som beskrevet i Arbejdsmiljølovens §15.

Det er altså virksomhedens ansvar at sørge for, at der er nem adgang til nødvendige mundbind, visirer, håndsprit og andre relevante værnemidler.

 

Der er også en stor signalværdi i at tilbyde mulighed for afspritning for både ansatte og kunder.

Tryghed og sikkerhed er nøgleordene, og et bredt udvalg af kvalitetsprodukter indenfor sprit og værnemidler sender et klart signal til omverdenen om, at man er seriøs omkring sikkerheden.

 

Hvis signalværdien skal være endnu mere tydelig, kan vi tilbyde at levere mange af produkterne med eget logo eller design, helt efter virksomhedens ønsker. Se mere under ”Private label”

Kontakt os gerne helt uforpligtende for hjælp og vejledning i at vælge de helt rigtige produkter og mængder.

Kontakt os
close slider


  EB Company DK ApS
  Egebakken 24, 8600 Silkeborg
  Telefon 29 29 29 56
  Email: Info@eb-company.dk
  CVR-nr 42627992

  Har du spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktoplysninger. Du kan også sende os en mail via formularen, så vender vi retur hurtigst muligt.