Emballage

Hos EB Company har vi emballage til alle formål og i alle afskygninger.

Vi tilbyder specialdesignede emballage-løsninger i højeste kvalitet, innovativt udviklet og tilrettet i overensstemmelse med vores kunders specifikke brug.

Vores løsninger opfylder vores kunders behov og forventninger hver dag. Skal vi også hjælpe med at løse dine emballageudfordringer – uanset type og størrelse?

En flot præsentation

Gør et godt førstehåndsindtryk og præsenter dit produkt med et personligt og relevant touch. Den måde, du bruger indpakningen på, er nemlig en billig og effektiv måde for din virksomhed at promovere og præsentere jeres varer, så de kommunikerer præcis det, du ønsker.

Kasse til frugt og grønt
Blomster kasse

Konkurrencedygtige priser

Vores priser er yderst konkurrencedygtige og i bedste kvalitet. Se vores specielle tryk- og designmuligheder herunder – og tilføj dit produkt ekstra værdi.

Vi leverer pizzabokse, friske grøntsags- og frugtkasser, blomsterkasser til frøplanter, æsker til mad- og drikkevarer, æggebokse, fiskekasser, profil-møbelkasser, bokse til madtransport og vare-beskyttelse - og meget mere.

Godkendt til madvarer

Hvor det er relevant, er vores æsker selvfølgelig godkendt til madvarer efter gældende regler. Du kan med andre ord trygt handle hos EB Company, velvidende om at emballagen er testet og godkendt lige efter bogen. Klik på en produktgruppe ovenfor for at vælge den type emballage, du leder efter.

Fødevareemballage

Konkurrencedygtige priser

Vores priser er yderst konkurrencedygtige og i bedste kvalitet. Se vores specielle tryk- og designmuligheder – og tilføj dit produkt ekstra værdi.

Vi leverer pizzabokse, friske grøntsags- og frugtkasser, blomsterkasser til frøplanter, æsker til mad- og drikkevarer, æggebokse, fiskekasser, profil-møbelkasser, bokse til madtransport og vare-beskyttelse - og meget mere.

Godkendt til madvarer

Hvor det er relevant, er vores æsker selvfølgelig godkendt til madvarer efter gældende regler. Du kan med andre ord trygt handle hos EB Company, velvidende om at emballagen er testet og godkendt lige efter bogen. Klik på en produktgruppe øverst for at vælge den type emballage, du leder efter.

Personligt design

Skulle du mod forventning ikke finde det, du søger på vores hjemmeside, så tøv ikke med at give os et kald. EB Company hjælper gerne med at designe din emballage, så den bliver 100% personlig og præcis, som du vil have den.

Gode løsninger

Kontakt os med dine ideer og designs, og så tager vi gerne en snak om, hvad der kan lade sig gøre. I langt de fleste tilfælde er vores erfaring, at vi finder en løsning, som du er tilfreds med. Bemærk, at dette gælder for alle vores produkter.

Vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe vores kunder til den helt rigtige og personliggjorte løsning – hver gang.

Kontakt os
close slider


  EB Company DK ApS
  Egebakken 24, 8600 Silkeborg
  Telefon 29 29 29 56
  Email: Info@eb-company.dk
  CVR-nr 42627992

  Har du spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktoplysninger. Du kan også sende os en mail via formularen, så vender vi retur hurtigst muligt.