Frugt og Grønt Kasser

Vi tilbyder gode løsninger til alt indenfor emballage af frisk frugt og grønt.

Vores produkter er tilpasset dine behov og designes med henblik på både flot design og komfort. Hvad angår opbevaring og transport af kasserne, sætter vi fokus på praktiske løsninger, der beskytter grøntsagerne og ikke fylder unødigt.

Typer frugt og grønt kasser

Vi tilbyder blandt andet æsker af typerne:

Machine-Folded  -  Manual Set Up  -  Corner Block

God præsentation

Emballage er en stor faktor, når det kommer til præsentationen af dit produkt. Især når det kommer til madvarer – og især frugt og grønt - er det vigtigt, at kunden finder emballagen appellerende, når det står på hylderne i supermarkedet eller hos grønthandleren.

Derudover giver emballage en rig mulighed for at præsentere dit eget brand. Det er kort sagt ikke bare æbler, som kunden køber, men æbler fra DIN virksomhed. Dette er en effekt, som kun kan laves med frugtkasser med print eller logo.

Vandresistente kasser

Vores æsker og bokse er behandlede til at modstå vand, så holdbarheden på den givne frugt og grønt vare er forlænget.

Personlig tilpasning

Du skal som kunde ikke stille dig tilfreds med generisk emballage. Hvis du har eget produkt eller virksomhed, gælder det om at udnytte den mulighed, der er for at promover, når dine varer står på display. EB Company tilbyder mange muligheder for at tilpasse dine frugt- og grøntsagskasser, f.eks. gennem design af logo, grafik og print.

Kontakt os i dag for at høre mulighederne – vi hjælper dig trygt og hurtigt igennem hele forløbet, så du ender med en frugt og grønt kasse, som du er tilfreds med.

Stabling og transport

Vores kasser er designet til at kunne stables effektivt, hvilket giver god balance mellem blikfang i butikken og effektiv plads på lager og under transport.

Som standard er kasserne klar til at blive sat på butikkerne, så der ikke går tid med ekstra forberedelse fra lager til butik.