Emballage mad og drikke

EB Company tilbyder emballageæsker til diverse fødevare-grupper og drikke, såsom æg, mælk og mælkeprodukter.

Derudover tilbyder vi personliggjort produktion og print-service, som er med til at skabe den ideelle præsentation af dit produkt eller din varegruppe.

Mange muligheder

Vi hos EB Company tilbyder mad og drikke emballage, som kan personliggøres i stort set alle former og størrelser, du ønsker det. Ud over dette har du også muligheden for at få dit personlige print på emballagen. Du kan vælge et minimalistisk design, som er stilrent – eller vælge grafik, som er levende og farverigt.

Idet disse mad- og drikkeæsker herunder vinkasser indeholder fødevarer, anbefaler vi at give ekstra opmærksomhed til print af visse detaljer. Disse inkluderer produktets navn, brand, udløbsdato og en detaljeret liste af indholdet.

Vores printmetode er vandresistent ved hjælp af nanoteknologi, og det sikrer, at farverne forbliver friske og detaljerne er ekstra skarpe.

Fødevareemballage til mad og drikke
Emballage mad og drikke

Vigtigheden af branding

Der er uden tvivl meget konkurrence omkring salg af mad og drikkevarer. Det er derfor ekstra vigtigt, at mademballage skiller sig ud på en positiv måde. Vi har som forbrugere nemlig meget kræsne, når det kommer til, hvad vi anser som kvalitet og værd at putte i munden.

Et af de valg, du skal forholde dig til, er, om du ønsker at appellere dit produkt til ”billigt men godt” segmentet, eller til forbrugeren, der kun ønsker det bedste. Der er selvfølgelig mange beslutninger, der fører dit produkt den ene eller den anden vej – men en af de vigtigste, er, hvordan din indpakning ser ud.

Det er her, EB Company bogstaveligt talt kommer ind i billedet. For med vores print teknologi får du dit print, udformning og logo præcis, som du vil have det. Kontakt os i dag og hør, hvad de mange muligheder er. Så er du godt på vej til at skille dig ud på et marked med meget konkurrence.

Kontakt os
close slider


  EB Company DK ApS
  Egebakken 24, 8600 Silkeborg
  Telefon 29 29 29 56
  Email: Info@eb-company.dk
  CVR-nr 42627992

  Har du spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktoplysninger. Du kan også sende os en mail via formularen, så vender vi retur hurtigst muligt.