Emballage med Skillerum

EB Company tilbyder tilpassede designs indenfor skillerum og produkt-separatorer, der er baseret på vores kunders individuelle behov.

Hvorfor anvende skillerum?

Det er først og fremmest for at lette og i det hele taget muliggøre transport uden beskadigelse, at man anvender separatorer.

Det er ikke blot en enkel og billig løsning, det er også den mest tidsbesparende måde, idet et skillerum kan tilpasses det individuelle produkt.

Alt efter størrelse kan separatoren tilpasses, som gør dette til en meget fleksibel løsning.

Emballage med skillerum
Kasse med produkt separatorer

Fleksibilitet er nøgleordet

Man kan bygge produkt separatorer på et utal af måder. Der findes et nærmest uendeligt antal produkter på markedet, der kræver deres egne specifikke løsninger, afhængig af det givne formål. En skillevæg kan f.eks. konstrueres med en slids, der sikrer, at væggene i hver ruminddeler bliver låst fast (det såkaldte gitter-design). Dette populære design er nemt at folde ind og ud. Det er også et meget tidsbesparende design, idet man sparer kostbar tid, når der er mange produkter at pakke.

Og har du brug for at forme de individuelle rum i en ny konfiguration, er det ikke sværere end at skille hver enkelt ”væg” ad og samle det, så rummene bliver større eller mindre alt efter behov. Det sikrer, at dit produkt hviler trygt uanset hvad.

Flere fordele ved skillevægge

Du kan herunder se flere fordele ved at benytte produkt-separatorer:

 • God holdbarhed til prisen
 • Støvfrit
 • Let at skille ad og håndtere
 • Meget let materiale
 • Beskytter mod slag
 • Nemt at tilpasse
Opdeling i kasser

Andre løsninger

Skulle din vare kræve en individuel løsning, f.eks. fordi vi snakker om ekstra udfordringer omkring produktets form eller logistik (f.eks. ekstra skrøbelige produkter), er vi selvfølgelig også klar på det!

Du skal blot kontakte os, så finder vi ud af, hvordan vi bedst muligt kan løse din individuelle produkt-udfordring med emballage.

Kontakt os
close slider


  EB Company DK ApS
  Egebakken 24, 8600 Silkeborg
  Telefon 29 29 29 56
  Email: Info@eb-company.dk
  CVR-nr 42627992

  Har du spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktoplysninger. Du kan også sende os en mail via formularen, så vender vi retur hurtigst muligt.