Emballage til blomster

Blomster er en glæde hele året rundt, men det er især om foråret, at mange danskere ønsker at se på voksende planter igen.

Dermed stiger salget i butikkerne, og fra leverandørens side kommer der stor efterspørgsel på måder at transportere blomster, planter og frø på en nem og sikker måde.

Vi tilbyder derfor gartnerkasser af pap. Men velvidende om at naturen ikke nemt lader sig indrette i kasser, kan du også få vores opbevaringsløsninger med personlig tilpasset form og print – det gælder for alle former for frø, planter og blomster. Vores transportkasser sikrer, at dine blomster når sikkert frem til destinationen, hvad enten det drejer sig om butik eller private hjem.

Plantekassens funktioner

Godt papemballage til blomster har to grundlæggende formål. Den første omhandler transport og opbevaring. Planter er generelt skrøbelige og er ikke som udgangspunkt egnet til fragt over længere distancer. Derfor skal en blomsterkasse være stabil, og dine planter må ikke blive beskadiget, selv på længere rejser.

Anden funktion omhandler det sælgende element. Der er vist ingen tvivl om, at blomster er farverige og flotte at se på. Med et tilpasset logo eller design udenpå emballagen har du mulighed for at kommunikere overfor forbrugeren, at din forretning også er opmærksomheden værd.

Eget logo = nem branding

Hos EB Company kan du få designet dine blomster, frø og plantekasser præcis, som du vil have dem. Det gælder i stor grad også udenpå, hvor vi anbefaler, at du sætter eget logo eller brand på dine kasser. Det giver større synlighed og er med til at give opmærksomhed omkring din forretning. Det er nemlig ofte små ekstra detaljer, der gør hele forskellen og skaber et mere fyldestgørende helhedsindtryk.

Kontakt os derfor i dag og få en snak om dine muligheder. Vi sidder klar til at rådgive dig og tilpasse design og logo lige på den måde, du ønsker det!