EB Vådservietten

Pizzaæsker

EB Company leverer alle former for pizzaæsker i mange forskellige størrelser og modeller til brug ved takeaway og i restauranter.

Pizzaæsker med print

På nedenstående billeder kan du se eksempler på, hvordan vi kan designe din pizzabakke enten med standard print eller efter dine egne specifikationer.

Vores æsker finder du i mange forskellige dimensioner, hvad enten vi snakker familiepizza, frokostpizza, deep pan eller alt derimellem. Mulighederne er nærmest uendelige hvad angår størrelse, grafik og logo.

pizzaæsker med print
Fødevare godkendt pizza æske

Fødevaregodkendt

Vores pizzabakker er selvfølgelig godkendt til at være i kontakt med madvarer efter alle gældende regler.

En god pizzaæske er stabil, robust og går ikke i stykker. Den bliver ikke blød, når pappet kommer i kontakt med maden. Man undgår derfor i højere grad, at f.eks. ost eller toppings klæber til toppen af bakken, fordi låget bliver fedtet og begynder at klistre.

Det er alt sammen problemer, der i vist omfang kan forbedres ved at vælge dine æsker af god kvalitet fra EB Company.

Let opbevaring

Vores pizzaæsker egner sig særdeles godt til opbevaring. Bakkerne leveres helt fladt, så de fylder mindst muligt under transport og ikke tager kostbar plads på dit lager.

Du kan folde en æske ud manuelt på ganske få sekunder, så der er ingen grund til at bruge tid til at forme æskerne på forhånd. Det er en ting mindre, du skal tage dig af, når der er travlt i restauranten.

Pizzabakke med print
pizzaæsker med eget tryk

Pizzaæsker med logo

Som nævnt er vores speciale personliggjorte bakker. Måske spørger du dig selv: hvorfor vælge pizzaæsker med tryk?

Man kommer ikke udenom, man som pizzeria har brug for æskerne for at kunne levere sin mad – så derfor mener vi, at et personliggjort logo, mærke eller print er en rigtig godt måde at profilere din restaurant eller pizzeria på.

Et flot design skiller sig positivt ud, og hvis både maden og præsentationen er god, er det noget, kunden vil huske fremover.

Kontakt os
close slider

  EB Company ApS
  Egebakken 24, 8600 Silkeborg
  Telefon 29 29 29 56
  Email: Info@eb-company.dk
  CVR-nr 41323582

  Har du spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontakt oplysninger. Du kan også sende os en mail via formularen, så vender vi retur hurtigst muligt.