Rejsekit

kr. 29,95

Med dette smarte rejsekit får du en samlet, handy pakke med alt hvad du skal bruge for at beskytte dig selv og andre på rejsen. Uanset om det er forretningsrejse eller en ferietur.

Rejsekittet indeholder 3 x mundbind og i alt 10 desinfektionsservietter (5 til hænder, 5 til overflader), som du kan have med igennem security i lufthavnen.

Gør det nemt at rejse – med denne samlede pakke får du det helt grundlæggende sæt, som du skal bruge for at beskytte dig selv på fx fly- eller togrejser, men selvfølgelig også til hverdagsbrug.

Sættet indeholder

 • 3 stk. mundbind til engangsbrug. Type  2 R godkendt.
  • 5 stk. desinfektionsservietter til brug på hænderne (75% ethanol + glycerin).
  • 5 stk. desinfektionsservietter til brug på overflader (85% ethanol).
Kategori:

Beskrivelse

Denne samlede pakke indeholder 10 desinfektionsservietter, hvoraf 5 af dem er til brug på hænderne og de andre 5 er til overflader. Servietterne måler 14 x 18 cm.

I pakken finder du også 3 stk. mundbind til engangsbrug, som du kan bruge fx i lufthavne, fly, tog eller andre steder hvor mange mennesker er samlet ét sted. Mundbindene er one-size størrelse på ca. 17 x 9 cm.

• Rejsesæt med beskyttelsesudstyr.
• Velegnet til flyrejser, da vådservietterne kan tages med i håndbagagen.
• Komplet sæt med desinfektionsservietter til hænder og overflader, samt mundbind.

Kontakt os
close slider


  EB Company DK ApS
  Egebakken 24, 8600 Silkeborg
  Telefon 29 29 29 56
  Email: Info@eb-company.dk
  CVR-nr 42627992

  Har du spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktoplysninger. Du kan også sende os en mail via formularen, så vender vi retur hurtigst muligt.